Annons
Annons

Berlin genom JonChas Iphone

Sex härliga dagar har vi spenderat i Berlin med fantastiska vänner. Vi saknar er redan och planerar att komma tillbaka jätte snart igen.

Om någon som bor i Berlin, (eller någon annanstanns i världen…!)  är sugen på att byta lägenhet nån gång då och då med våran i Paris så hojta till!!! Vi är öppna för förslag och är ressugna.

Jag ska framkalla mina rullar i veckan som jag tog men sålänge får ni kika på bilderna vi tog med JonChas mobil.

Och tack igen för massa fina Berlin tips! Ska lägga upp några favoriter själv snart.


Dimman låg tät över staden när vi kom fram och kylan bet i kinderna.

Vi började Jonchas födeldsedags firande på ett underbart café ett stenkast från Ellie och Nikitas lägenhet där vi bodde. Men det tipsar jag om snart!


Berlin har nog världens bästa mat, eftersom det är sån otrolig mix av all världens kök. Vi är förälskade i Vietnamestiskt och åt det minst tre gånger medans vi var där. Priserna är dessutom helt otroliga, för 50 kronor kan man få en fantastisk tallrik som denna!


Matildas fina barnrum hemma hos Frank och Olivia, som vi var tillsammans med i södra Frankrike i somras och som vi nu hälsade på en kväll.

Min vän Ellinor, som jag har känt i över tio år och hennes kära Nikita som välkomnade oss i deras fina lägenhet i Prenzlaurberg, dit de nyss har flyttat. Här är vi hos Frank och Olivia.

Där vi blev bjudna på middag.

Sonny Lou och Matilda tycker om att leka ihop. Så söta!

Deras lägenhet är rena drömmen!


Dimman hängde fortfarande över Berlin i går när vi vandrade runt på mysiga gator innan vi begav oss till flygplaten. Men solens strålar sipprade emellan och gjorde att staden kändes lite magisk. Sådär så att man vill komma tillbaka väldigt snart igen…

Vi åkte hemmåt med glada minnen, några fina fynd, som jag kanske visar er snart, och en gitarr från -64 som är JonChas nya baby!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar