Annons
Annons

Best surprise ever!!

Hur glad tror ni att jag blev när det plötsligt ringde på dörren för nån timme sedan och min älskade Joncha står utanför! Han som skulle vara kvar i Paris och jobba under juli medans jag är i Stockholm hela månaden. Och nu är han plötsligt här utan att jag visste något alls. Så nu tänker jag lämna allt jobb för resten av dan och gå ut och dricka bubbel i solen med min fästman!


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar