Annons
Annons

Bird On The Buffalo

I dag har det varit en sån där dag när jag fått väldigt mycket gjort. Det händer inte så ofta nu för tiden att jag kan sitta och arbeta i ett. Jag dricker mitt sweet chai te kopp efter kopp och lyssnar på Devendra Banhart och Angus Stone om och om igen. Det är tur jag har hörlurar annars skulle säkert alla runt om kring mig få krupp att höra samma låtar på repeat.

Jag är så glad att jag nästa är klar med bilderna jag och Mia tog på Ruth i somras. Det har liksom inte funnits någon tid över att jobba med mina egna projekt. Men jag tänkte visa ett par smakprov…
och en liten video med Angus Stone!

 

Hoppas att ni haft en fin tisdag!

 


Vackra Ruth Vega Fernandez


© Anna Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar