Annons
Annons

C’mon, baby, can you bleed like me?

Jag inspireras av en hel del när jag skapar. Som kontraster, det vackra mot det bisarra, ljuset, mörkret, mardrömmar, skira drömmar, musik och relationer. Jag har just läst ”Just kids” av Patti Smith och har just påbörjat en biografi om fotografen Robert Mapplethorpe. Relationen dom emellan fascinerar mig. Och precis som Robert som hade Patti som sin musa i sina fotografier, så har jag Sara som ställer upp på allt jag ber om. En galen natt förra veckan skapade jag bilder med min musa och vår vän Thomas. Kanske blir det en utställning senare i vår. Det här är ett urval i en lång serie.


© Anna  Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar