Annons
Annons

i ett vägskäl

Jag har råkat ut för det ingen fotograf vill råka ut för, och antagligen inte skulle ha råkat ut för om man hade tänkt lite längre.
Min externa hårddisk med alla bilder från frisyrbokfotograferingen, bland annat (!), som jag har deadline på om två veckor, är borta! Eftersom min dator la av helt för ett par månader sedan, har ingen tur med tekniken alls på sista tiden, har jag naturligtvis inte gjort någon backup på dem heller. Nu kramar jag alla tummar och tår jag bara har för att det ska gå att få tillbaka filerna, för annars vet jag inte vad jag gör.

Känner att jag står i ett vägskäl där vägskylten pekar åt att gå tillbaka helt till den analoga. Att slippa ägna timmar framför dataskärmen, att få ett verkligt negativ i handen och slippa oron att det en dag kanske inte finns mer. Men ju längre bort jag har gått på den digitala vägen är det svårare och svårare att hitta tillbaka till var jag startade.

Har ni varit med om samma sak som jag och var står ni när det gäller att fota analogt och digitalt? Vill gärna höra era funderingar och tankar!

I morron reser jag och Sonny Lou till Stockholm för jobb och för att träffa mina kära vänner. Lovar att uppdatera er i helgen.

All kärlek till er!

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar