Annons
Annons

let me be your one light

För några veckor sedan spelade jag ”Blue Moon” med Kendal Johansson på repeat om och om igen, så där som jag alltid gör med låter jag älskar. Nu har den totalt fastnat och går bokstavligt talat på repeat i mitt huvud. Men det gör ju inget då jag aldrig kommer tröttna på den. Men det skulle ju underlätta om jag lärde mig hela texten nångång, hm…

Här är iallafall låten med en fantastisk video:

Lyssna och njut! (Och tack Kajsa för att du tipsade mig om den!)

httpv://www.youtube.com/watch?v=0TPAceeMM6A

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar