Annons
Annons

Måndags inspiration

Tusen tack för alla fina mail och bilder jag fått angående att jag vill hitta en tidlös långhårig modell till ett projekt i vår, (och även andra projekt!). Håller fortfarande på att sållar och funderar, så  än går det bra att fortsätta maila bilder eller skicka länkar ifall du känner dig träffad! Min mail adress är info@annamalmbergphoto.com.

I går var en skön söndag då det regnade mestadels men värmen stannade kvar. Jag smet ut mellan regnskurarna och gick på loppmarknad med min vän Thomas i närheten av Bastille. Där fyndade vi LP skivor och träffade på fina vänner som också var ute och fyndade. När jag kom hem pysslade jag lite i lägenheten medans Joncha lagade vegetarisk Spaghetti Bolognese. Sen såg vi på Luc Bessons film från 2010, Adèle Blanc Sec. Tyckte den var alldeles för överspelad så jag somnade till slut.

Hittade Patti Smiths Wave. Älskar den skivan och den är dessutom så rysligt fin. I november ska jag dessutom äntligen få se henne live! Vi köpte biljetter förra veckan!© Anna  Malmberg

Sen hittade jag även den här snygga Leonard Cohen live skivan och Sinead O’Conners ”Lion & the Cobra” som jag sen den senaste månaden lyssnar på flera gånger om dan.

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar