Annons
Annons

Mina första fotografier

Nu är vi hemma igen efter ett dygn på slottsgård. Det var verkligen en upplevelse! Ska framkalla rullarna i dag och försöka klippa ihop en liten film därifrån. Så snart ska jag dela med mig det till er! Men tänkte jag skulle visa mina allra första tagna fotografier först. De föreställer mina föräldrar och jag var nog knappt ett par år. Jag började tidigt alltså!


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar