Annons
Annons

Pills & A Floral Couch

I dag har jag varit hos läkaren för min höger arm och hand har varit bortdomnad sen i går och det känns som tusen små myror kryper runt där i. Trodde först det var pga att jag släpade hem en super tung gammal spegel från en loppmarknad i förgår och att jag klämt en nerv. Men det verkar vara magnesium brist så nu får jag knapra piller i ett par veckor.
Känner mig lite ynklig så nu tänker jag krypa ner i vår blommiga soffa och kolla på film och dricka te. Har ni några film tips? Tänkte lägga upp mina favorit film tips nu i veckan.

© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar