Annons
Annons

Seika Lee behind the scenes

Nu har jag varit hemskt dålig på att uppdatera bloggen, jag är hemskt ledsen!  Sen jag kom till Sverige i måndags har jag haft fullt upp och tiden har inte funnits till. Nu är jag uppe i Sundsvall hos mina föräldrar några dagar, både jobbar, hjälper till på gården och njuter. I onsdags innan jag åkte hit, plåtade jag  Seika Lees kollektion vår/sommar 2012, tidig morgon på Fjärilshuset utanför Stockholm och sen gjorde vi Lookbooken i Ekotemplet i Hagaparken.


Fina Rosanna Sverin från Mikas
Inne i Fjärilshuset är det riktig tropisk hetta.


Åsa gör make och hår på Rosanna


Självaste Seika Lee


© Anna  Malmberg

Image bilderna får ni se lite längre fram.

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar