Annons
Annons

The place where the time stoped

Det finns en plats där tiden stått stilla. En plats som inte många känner till och som kanske inte kommer finnas mycket längre till. Den platsen har jag fått äran att besöka och som ni kanske förstår hade jag rätt svårt att slita mig därifrån! I vår tänkte jag göra ett fotoprojekt där och nu skulle jag vilja ha hjälp med att hitta en passande modell. I nästa inlägg ska jag visa vad jag söker.


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)


Läs mer:

DELA (0)
PINNA (2)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
info@annamalmbergphoto.com.

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar