Annons
Annons

A little preview

Just nu håller jag på att jobba på lite olika projekt. Bland annat en plåtning jag gjorde tillsammans med Hanna Rubin för ett par veckor sen. Här kan ni se en bild, resten får ni se lite senare. Hoppas ni har en trevlig tisdags kväll!


© Anna  Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Tinixxxxxx

    såååå spännande!!

  • Din kommentar gjorde mig så himla glad efter kvällen jag haft som både varit sjukt trevlig och slitsam. Jag bråkade, pratade, skrattade och grät med mitt ex på telefon. Vi pratade så länge att jag inte blev klok på varför vi ens pratade längre, jag tror vi båda behövde få en lite bättre avrundning på det hela ändå.
    Men sen åkte jag in till söder och tog en öl på Snotty med en fin vän, det och du måste vara kvällens bästa ändå 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar