Annons
Annons

A part of me

Jag växte upp i ett gammalt hus någonstans i norra Sverige omgiven av skog och sjöar med spöken och andar som närmsta grannar. Mina föräldrar som är bildkonstnärer byggde upp ett mörkrum när jag var 14 år och där väcktes min passion för att skapa bilder. Min nyfikenhet att experimentera inom fotografin har öppnat upp en port mellan saga och verklighet, tidlöshet, fantasi och nutid. Här kommer jag dela med mig av mina bilder och min inspiration.

Annons


© Anna  MalmbergRANSLATION I grew up in a very old house somewhere in the North of Sweden, surrounded by forests and lakes, with ghosts and spirits as closest neiborhood. When I turned 14, my artist parents built me up a dark room. I started to develop my experimentations as a photographer because it was the only way I had to create a gate between fairy tales and reality, timeless fantasy and present time. Here I will share my pictures and my inspiration.

T

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Namn:

  Åh! Vad du är bra!!!

 • IDa

  Underbara bilder Anna!! DU gär grym!
  KRAM!!

 • Amanda

  Bilden på tjejen på sängen är nog den vackraste jag sett!!

 • farbror Lennart och tant Inga-Lill

  Vi sitter här i köket och äter frukost, ute regnar det och korna står under träden. Vi har slutat skolan (nästan) och vi känner oss fria som fåglarna.Fina, underbara bilder och vi blir nostalgiska en stund. Lycka till med din blogg. Du och Joncha är alltid välkommen hit!

 • Kerstin

  Hurra för min härligt envisa Anna. Gunga på !
  mam

 • Agnes Jenny

  22 sidor senare är jag vid start. Du är för bra. Typ skyldig mig tre lördagstimmar

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION: