Annons
Annons

A spring wedding in Paris

I början på maj fotograferade jag när Dana och Arnaud vigdes i stadshuset i 15:e arr.  i Paris. Det var strålande sol och 30 grader varmt. Efteråt tog vi lite porträtt vid några av mina favorit platser.

Annons


© Anna  Malmberg

Tack Dana & Arnaud som låter mig dela med mig av deras bilder!

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Otroligt vackra bilder.

 • Så jäkla fint. Om jag nån gång gifter mig ska du banne mig vara fotografen. Seriöst.

 • O Dio che bellooooooooo,Adoro!

 • Susan

  O Dio che bello,ADORO…

 • Första, sjunde och tolfte bilden. Åh. <3

 • Åh, sagolikt.

 • Matilda

  anna, du är verkligen en stor inspirationskälla. Jag har så svårt att välja om jag ska gå ett år till på min konstskola, men varje gång jag går in här så blir jag helt säker! Fortsätt fota, blogga och inspirera! Det ät tur att det finns förebilder som du, som tror på sig själv och brinner för sitt intresse!

 • Tack Matilda!! Vad går du för konstskola?
  kram
  Anna

 • Absolutely stunning and exquisite 🙂

  Hugs xx

  Camille @ Paris in Pink

 • Matilda

  jag läser fri konst på folkhögskola i Skåne, det är jag som mailade dig om intervju! 🙂

 • magiska foton

 • Lisa

  Your work is breath taking. I am an amateur photographer on the weekends. The lighting and soft colors on the steps with the doves and rose petals are a favorite along with the cotton candy pose. Your angle upwards to capture the torch light and bird looked like a paint canvas. Thanks for working with my sister Dana.

  Lisa, USA

 • Kerstin

  Åh, vad du är bra!!!
  🙂

 • Lie

  åh vart ligger den där karusellen? 🙂

 • Tack alla fina ni!

  Lie, karusellen ligger vid Hôtel du ville!
  Anna

 • Cosmiska bilder!

 • Andreas

  Felicitation aux mariées!!!!

  Kanonbilder Anna – bra jobbat!

 • Bravo, Anna! Absolutely lovely!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar