Annons
Annons

A Thursday smile

Nu känns det som att det är några av de sista sommar dagarna  i Stockholm, även om jag hoppas på motsatsen. Solen värmer med svaga strålar och kvällarna börjar bli kyliga. Jag vill att sommaren ska fortsätta länge länge till och har ett litet hopp om att den kanske kan göra det  i Paris. Jag har två plåtningar kvar här i stan innan vi åker hemmåt mot sydligare breddgrader om mindre än en vecka. Lite sorgligt att lämna den svenska sommaren bakom mig men ändå skönt att komma hem till våran egen lägenhet och det vackra Parisiska soldiset.

Annons


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Constance

    He is so handsome!! 🙂 and those pics look amazing!!

    http://www.afrenchinlosangeles.com/

  • Jeanette

    Åh, jag vill också ha lite mer sommar. Kan vi inte bara stanna tiden och kapsla in den i en liten bubbla och bevara, ta fram och titta på när vi känner att det behövs? Själv ska jag på äventyr till Karlstad imorgon. Skolan har börjat och det är så skönt att vara tillbaka på söders gator och fik igen efter att ha varit fast varje dag i Södertälje. Känns som att det är på väg åt rätt håll igen. Äntligen får jag gå i korridorer, skriva brev på cafe och läsa allt från The Great Gatsby till Psykosocialt arbete på tåget. Hoppas du får fina sista dagar i Stockholm innan du åker hem. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar