Annons
Annons

All my little plans and schemes lost like some forgotten dream

© Anna  Malmberg

Åh vad jag älskar att fota analogt, trots att det inte hänt så ofta de senaste åren, men ska verkligen ta upp det mer och mer. I sommar plockade jag fram min gamla Minolta srT101 från förrådet. Här är några av bilderna.

Annons

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Lisa, popflickan.blogg.se

  vackra bilder.

 • Hej Anna! Hoppas allt är bra. Vi har typ blivit bloggrannar nu (jag hade volang.blogspot.com innan om du kommer ihåg…?:) Hoppas att det fortfarande är ok att jag lånar lite av dina underbara fotografier till min blogg?! Kram.

 • så himla himla fina bilder!

 • Va kul Linda!! din blogg är så fin! så självklart får du låna bilder av mig. kram

  • VolangLinda

   tack Anna!

 • Jeanette

  En knapp för ”klick” och sen får man vänta några veckor för framkallning som kommer som en liten överraskning från nästan ingenstans. Det är helt underbart och är värt att betalas lite extra för. Själv kör jag med min mintgröna Diana kamera. Snart dags att lämna in nya bilder för framkallning.

  Åh Anna. Jag måste bara berätta att jag har blivit sådär tonårs förtjust. Det var längesen ändå som jag typ kände mig som 14 igen och för någon helg sen så träffade jag en kille som fick mig att andas in varenda stund och varenda kyss. Inte fören ca en vecka hade passerad så kände jag hur underligt det kändes och hur jag inte kunde sluta tänka på honom. Jag är så överförtjust och det känns så galet underbart på något sätt. 🙂 Ville bara dela med mig lite.

 • Mathildasvedberg

  Redigerar du dem i efterhand eller lämnar du bara in rullen nånstans?

 • De här bilderna är inte redigerade, det är det som är så skönt med analogt, att det sällan behövs.

 • Lina.

  Åh så fint! Var köper du din film? Vad är det för märke?

  Fortsätt blogga, det är fint fint.

 • Astrideh

  Så galet fint.

 • Lina, det beror på var jag befinner mig, men i Paris köper jag den på Negatif plus. Senast köpte jag TMax 400 och Kodak Portra 400.

 • Caroline

  Tjena! Första gången jag besöker din blogg och jag är helt tagen av dina bilder! De är otroligt vackra!
  Skulle det vara okej om man sparar dina bilder på datorn och använder dem som bakgrundsbild? 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar