Annons
Annons

André Kertész exhibition

I dag föll regnet över Paris. Grått. Grått och åter grått. Då passade det bra att se en fotoutställning. Jag mötte upp Lauren, en fotograf från Kalifornien som också har flyttat till Paris. Hom kontaktade mig i veckan och vi bestämde oss för att ses. Vi möttes utanför galleri Jeu de Paume vid Place de la Concorde där fotografen André Kertész bilder hänger.

Annons


Jag tyckte nog mest om hans surrealistiska bilder och Paris bilderna som är tagna mellan 1925-1936


Lauren hade på sig ett par helt fantastiska skor som hon sedan vandrade iväg med efter att vi bestämt att vi ska ses igen.


På tunnelbanan påväg hem möttes jag av en hemsk syn. Innan dörrarna hann stängas skymtade jag en man som låg helt hjälplös mitt på perrongen medans alla skyndade förbi utan att ens ägna honom en blick. Men när tåget började rulla kom det tillslut fram en vänlig själ till honom. Jag hoppas att han var ok.


© Anna  Malmberg

När jag kom hem satte jag upp affischen jag köpte på utställningen. Den får sitta i köket så länge. Nu måste jag hoppa i säng för om drygt 3 timmar ska jag nämligen gå upp och då styr kosan mot Stockholm igen. För på fredag ska jag gå på min första Elle gala! Bilder därifrån får ni se på söndag då jag kommer hem till Paris igen! Hoppas ni får en bra helg ni med!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Otroligt fina bilder som vanligt 🙂 såg förresten de bröllopsbilder du hade tagit på bloggen ytligheter. Helt fantastisk fina.

  • Hanna

    Du verkar inte heller särskillt intresserad av att hjälpa till när du hellre tar kort än hjälper till.

    • annam

      Hanna, jag hade gjort det om jag hade varit på perongen! Men nu satt jag på tåget och hade ingen möjlighet. Bilden hann jag ta då jag redan hade kameran i handen.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar