Annons
Annons

Armand Mirpour

Förra hösten tog jag bilder till Armand Mirpour skivsläpp ”Boy Will Sing For Directions Home”och jag kom just på att jag aldrig visade alla. Armand är nog den trevligaste och gladaste person jag vet och inte heller svår att fotografera.

Annons

 

Vi höll till i Mats Lindbergs bohemiska lägenhet på Södermalm i Stockholm och temat gick under vår favotit film The DreamersBeatrice Börjesson Westlund gjorde smink och hår och fick också hoppa in som min assistent.
Och Armands egen ”sweet lady” är ingen annan än min syster Kajsa!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Åh nydelige mennesker og nydelige bilder! Du er så flink 🙂

 • Din syster är så bedårande vacker att jag blir alldeles avundsjuk. Och du tar så vackra bilder, du är helt klart min nya absoluta favoritfotograf. (och din blogg är min nya favoritblogg, den har en perfekt mix av allt och du skriver på ett sånt fint och ödmjukt sätt) Så, Tack! (fast inte för avundsjukan, hehe)

  • Anna Malmberg

   Tack SaraMy!
   Vad glad jag blir och vilken ära att få vara din favoritfotograf!
   Ja mina båda systrar är dom vackraste jag vet! <3
   kramar
   Anna

 • så fina bilder!

 • makalöst snyggt. kopieringen är fantastsikt snygg gjord!

 • Mikaela

  Så himla fina och stämningsfulla!

 • jen

  Så himla fina! Som allt du gör! Måste få fråga om du vet hur din syster får till sin hårfärg? Vad använder hon? Så himla fint!

 • Elin

  Helt fantastiska bilder! Tack för din blogg som lyser upp min vardag med massa lycka och inspiration. DU är fantastisk

 • Anna Malmberg

  Tack raringar för era fina kommentarer! Ni är underbara!

  Jen, min syster är en mästare på att färga håret, just nu är det blont, tror jag…ska kolla vad hon använt för färg.
  kramar
  A

 • och fråga gärna var hon brukar köpa sina fina bindis, som jag sett på andra bilder? sprungit runt i hela Malmö utan att hitta något, och väl uppe i sthlm hittade jag inget heller…
  och ja, himla fina systrar är ni!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar