Annons
Annons

Back in time

I går var jag, mamma och systrarna på dags utflykt i trakten där vi växte upp. Jag har som ni kanske märkt en stor fascination för öde hus. Så när jag fick nys om den gamla skolan, där min mormor gick när hon var liten, som har stått tom i många många år, ville jag självklart göra en plåtning där. Och tack vare den snälla damen som äger skolan var vi välkomna  dit i går. Mörkret kom snabbt och vi kom dit lite väl sent men några bilder hann jag med att ta innan det blev kolsvart.
Men det blir definitivt fler projekt där längre fram i vår eller sommar för stället är helt fantastiskt med både gympasal och orginal kök bevarat.

Annons

Systrarna är mina modeller och kläderna har jag fyndat här och var på secondhandbutiker. Sekelskifts kavajerna hittade jag på en liten butik i Paris för bara 15€ styck i höstas. De var pricken över i:et för att känna att man reste tillbaka i tiden. Ni får en liten smygtitt här.

© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar