Annons
Annons

Berlin genom JonChas Iphone

Sex härliga dagar har vi spenderat i Berlin med fantastiska vänner. Vi saknar er redan och planerar att komma tillbaka jätte snart igen.

Om någon som bor i Berlin, (eller någon annanstanns i världen…!)  är sugen på att byta lägenhet nån gång då och då med våran i Paris så hojta till!!! Vi är öppna för förslag och är ressugna.

Annons

Jag ska framkalla mina rullar i veckan som jag tog men sålänge får ni kika på bilderna vi tog med JonChas mobil.

Och tack igen för massa fina Berlin tips! Ska lägga upp några favoriter själv snart.


Dimman låg tät över staden när vi kom fram och kylan bet i kinderna.

Vi började Jonchas födeldsedags firande på ett underbart café ett stenkast från Ellie och Nikitas lägenhet där vi bodde. Men det tipsar jag om snart!


Berlin har nog världens bästa mat, eftersom det är sån otrolig mix av all världens kök. Vi är förälskade i Vietnamestiskt och åt det minst tre gånger medans vi var där. Priserna är dessutom helt otroliga, för 50 kronor kan man få en fantastisk tallrik som denna!


Matildas fina barnrum hemma hos Frank och Olivia, som vi var tillsammans med i södra Frankrike i somras och som vi nu hälsade på en kväll.

Min vän Ellinor, som jag har känt i över tio år och hennes kära Nikita som välkomnade oss i deras fina lägenhet i Prenzlaurberg, dit de nyss har flyttat. Här är vi hos Frank och Olivia.

Där vi blev bjudna på middag.

Sonny Lou och Matilda tycker om att leka ihop. Så söta!

Deras lägenhet är rena drömmen!


Dimman hängde fortfarande över Berlin i går när vi vandrade runt på mysiga gator innan vi begav oss till flygplaten. Men solens strålar sipprade emellan och gjorde att staden kändes lite magisk. Sådär så att man vill komma tillbaka väldigt snart igen…

Vi åkte hemmåt med glada minnen, några fina fynd, som jag kanske visar er snart, och en gitarr från -64 som är JonChas nya baby!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Vi bodde i Prenzluerberg inte långt från Wasserturm när jag var mammaledig i tre månader. Längtar alltid tillbaka…maten, stämningen och alltihop.You got to love Berlin!

 • Anna Malmberg

  Madelene, ja, vi är hemskt sugna på att bo där ett tag. Men enklaste skulle ju vara att bytlåna lägenheter eftersom ingen av oss pratat tyska.
  Säg till om du har nåt tips på någon som kan tänka sig att byta ett tag!
  kram
  Anna

 • mysiga bilder.

 • antingen skriver jag
  hundratals ord genom
  breven, eller så hittar
  jag knappt ett enda
  som duger. som nu.

  så jag säger bara

  kärlek .

 • Nina Robbrecht

  Hej Anna! Jag har en jättefin trea i Neukölln, som jag kan tänka mig byta. Den har balkong, trägolv, mycket ljus och känns överallt väldigt cozy! Skriv gärna till mig om du är intresserad, så kan jag berättar lite mer om det och skickar några foton..
  kram x
  nina

 • yachtisola

  Fantastisk tanke med bostadsbytet, Anna. Har inte kunnat sluta tänka på det sen jag läste det här inlägget … om ni någon gång skulle vara intresserade av ett lägenhet-i-Paris-mot-segelbåt-någonstans-i-Medelhavet-byte är det bara att säga till! (Och man behöver inte kunna segla, för oss är båten mer en bostad som vi då och då förflyttar mellan olika platser som vi gillar.) Tack för en ljuvlig blogg, det är fint att veta att man alltid kan få lite Pariskänsla genom den – var man än befinner sig i världen.

  Kram!
  Camilla

 • Anna, jag har en härlig sekelskifteslägenhet med högt i tak och kristallkronor i centrala Göteborg i Sverige. Där har du ju varit förr men om du längtar hem och till västkusten kan min lägenhet vara ett alternativ för er kanske..? Jag vill här också passa på att säga att jag tycker om stämningen i dina bilder. Ljuset och sensualiteten. Stilbrotten.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar