Annons
Annons

Bird On The Buffalo

I dag har det varit en sån där dag när jag fått väldigt mycket gjort. Det händer inte så ofta nu för tiden att jag kan sitta och arbeta i ett. Jag dricker mitt sweet chai te kopp efter kopp och lyssnar på Devendra Banhart och Angus Stone om och om igen. Det är tur jag har hörlurar annars skulle säkert alla runt om kring mig få krupp att höra samma låtar på repeat.

Annons

Jag är så glad att jag nästa är klar med bilderna jag och Mia tog på Ruth i somras. Det har liksom inte funnits någon tid över att jobba med mina egna projekt. Men jag tänkte visa ett par smakprov…
och en liten video med Angus Stone!

 

Hoppas att ni haft en fin tisdag!

 


Vackra Ruth Vega Fernandez


© Anna Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Kuriosakabinett.blogg.se

  Skönt att höra att det inte bara jag som lyssnar på Angus på repeat:) Sitter och väntar på hans vinyl broken brights som jag har beställt. Såg han och hans syster på en spelning när jag bodde i Oslo för några år sedan och dom var verkligen magiskt bra.

 • Kajsa Malmberg

  härlig dag! jag har gjort nästan detsamma men var tyvärr inte lika produktiv..hehe. Har startat konstnärsgrupp/kollektiv med teresia och sitter och spånar på ett bra namn.

  I natt ska jag drömma om angus stone. Vilken man…

  Puss och sovgott käraste underbara syster!

 • Kristin

  Jag älskar Angus Stone. Och jag älskar din blogg. Tack för allt fint du bjuder på här.
  Tanken var att jag skulle vara effektiv i dag jag också, men jag sitter här och snurrar runt på bloggar, kokar fisksoppa och lyssnar på Edith Piaf istället…

  http://www.lovelylife.se/blogs/Krickelin

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar