Annons
Annons

Break Us Live

I går kväll följde jag med Joncha ut till förorten där han skulle repa inför dansföreställningen Break Us Live där han gör musiken. Jag tog med mig dator och kameran sen satt jag i den varma kvällssolen och redigerade bilder medans musiken ekade mellan de gamla husfasaderna runt om kring mig. Sen smög jag omkring och tog bilder medans dom repade. I kväll ska jag gå på premiären

Annons


© Anna  Malmberg

Dansare: Sabrina Mergey och Gaëtan Brun Picard
Musiker: JonCha, Antoine Kerninon och Raf Yton

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)


Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Vilka härliga bilder.

  • Filippa

    wow vilka coola bilder! rolig scenografi med bilen=) Hälsa Jonchis ett stort grattis till premiären! jag vaknade supertidigt imorse redan kl 8 satt jag på en bar vid havet och drack en espresso och såg på medan en fabror reparerade hans slitna träbåt i hamnen. Nu ska jag snart gå till jobbet, hoppas du får en superfin dag älskade syster fotograf! <3

  • céline Vitcoq

    Baby you can drive my car.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar