Annons
Annons

Cabinet of Curiosities

Efter en dag i lördags solen tillsammans med Hanna, Sara och Carla, som flyttade hit till Paris för en dryg vecka sen, fick vi uppleva baren Le Comptour Général för första gången. Det mest bizarra, mest fantastiska stället jag hittills varit på i Paris. Det enorma stället har känslan att ha blivit övergivet. I slutet av den långa korridoren där  man kommer in, står en disk som ser ut att inte ha blivit rörd sedan förra sekelskiftet. Växter letar sig upp genom golvplankorna här och där. Prylar, uppstoppade djur, gamla möbler och underbart märkliga  konstverk och installationer av konstnären Maissa Toulet täcker alla rum i detta undangömda paradis. Hit kommer jag definitivt att komma tillbaka.

Annons


© Anna  Malmberg

Adress: 80, quai de Jemmapes Paris,
10th Métro : République

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • r

    Vilka härliga bilder!!

  • Thea

    Åh ge mig mer tidsfördriv att kolla på! Du tar så vackra foton, och jag älskar att du skriver adressen på ställen du åker till under. Själv bor jag kanske i Paris till hösten och dina inlägg ger mig så mycket längtan!

  • Jätte vackra bilder! Tycker om att du ser de små detaljerna i inredningen. 🙂
    Mvh Fröken Luju

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar