Annons
Annons

C’mon, baby, can you bleed like me?

Jag inspireras av en hel del när jag skapar. Som kontraster, det vackra mot det bisarra, ljuset, mörkret, mardrömmar, skira drömmar, musik och relationer. Jag har just läst ”Just kids” av Patti Smith och har just påbörjat en biografi om fotografen Robert Mapplethorpe. Relationen dom emellan fascinerar mig. Och precis som Robert som hade Patti som sin musa i sina fotografier, så har jag Sara som ställer upp på allt jag ber om. En galen natt förra veckan skapade jag bilder med min musa och vår vän Thomas. Kanske blir det en utställning senare i vår. Det här är ett urval i en lång serie.

Annons


© Anna  Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • cathis

  älskar det!!

 • isabel

  så himla vackra bilder!

 • Var hamnar alla fina fantastiska bilder Anna? Du måste visa upp dom för världen! /Johanna

 • Älskade Just kids, grät mig igenom slutet, vilken kärlek! Fina bilder 🙂

 • åh åh åh, säger jag bara. Underbara bilder.

 • mia

  åh så fint, du är så himla duktig anna! (fast jag föredrar när du själv är modell) håller helt med plezuro-johanna: utställning!

 • jätte jätte fina bilder!

 • T

  har du vägarna förbi har du en modell här :), starkt

 • T

  vägarna förbi Malmö skulle där stå såklart, jag hänger inte i Paris så ofta

 • Pingback: Sara in Paris | Northern Delight()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar