Annons
Annons

Den perfekta tröjan

Sedan jag blev över trettio har jag av en märklig, eller kanske naturlig anledning blivit mer nedtonad och petig med de material jag sätter på mig.
När jag var runt tjugofem och drev min secondhandbutik La Principessa, kunde jag sätta på mig vad som helst. Zebraskor till vintage spetsklänning, fluffigt och extrem kort, super tight, färgglatt och pastelligt och framförallt brydde jag mig inte det minsta om material och kvalité. Det var mycket nylon och polyester.
Nu letar jag noggrannare efter sköna plagg som faller fint. Men trots att min smak har förändras har tyvärr inte plånboken förändrats nämnvärt.
Men medans jag drömmer om att få äga någon av dessa fina tröjor fortsätter jag leta plagg på secondhand och rea, dock i oversize och naturfäger denna gång.
Var handlar ni kläder och har ni några guldkorn i Stockholmsområdet som ni vill tipsa om?

Annons

 

 

perfect knits

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • emma

  Åh så mycket fint!

 • Julia

  Så synd att alla fina tröjor måste kosta flera hundralappar, ibland tom flera tusenlappar..

  • Anna Malmberg

   Ja visst är det synd!
   Anna

 • Anna

  https://m.facebook.com/HouseofDagmar?_rdr tips!! Dagmar har utförsäljning nu på tisdag, där lär det finnas fina plagg, så tråkigt att man ska studera i småland 🙁

 • VIlka fina kläder du visar. Jag handlar mest second hand för det är så mycket plast i de vanliga butikerna och jag kan inte ha det, det kliar över hela kroppen då. Jag använder mest bomull och eller ull…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar