Annons
Annons

dream a little dream

Vi är åter tillsammans igen, min lilla familj, efter några veckor på olika håll. Jag sitter på fårskinsstolen framför min tillfälliga surrande dator och den bleka solen lyckas med nöd och näppe nå matbordets ena hörn borta vid fönstret. Familjen har tagit en lång promenad så att jag ostört ska kunna få jobba några timmar. 

Annons

Från min kraschade hårddisk har jag endast lyckats rädda några få bilder så jag får göra om det mesta till jobbet som snart ska vara inlämnat. Jag lyssnar på min nya lilla låtlista Fly me to the moon och låter stressen flyga av mig och drömmer mig istället bort.
 
© Anna Malmberg

Har nog dagdrömt så länge jag kan minnas. När jag var sju år fick jag det svart på vitt då min fröken gjorde en liten anteckning i min mattebok efter att hon rättat den. Hon skrev till mig, ”Du är en drömmare Anna”.

Mina drömmar är lika viktiga för mig som min verklighet.

Jag drömmer nu om varma solstrålar som väcker mig varje morgon. I ett hus med mjukt trägolv och rymd. Att få krypa upp i en korgstol varje morgon i den lilla tillhörande trädgården med en kopp te och lummiga syrenbuskar och krokiga äppelträd som sprider sin söta doft omkring mig.
Mina drömmar motiverar mig att fortsätta jobba.
Vad drömmer ni om just nu? Skriv och berätta!

 

Tack alla ni som hjälpt mig i förra inlägget i mina funderingar om att gå över till Mac. Jag tror att jag har bestämt mig…

 

Kärlek till er!

 

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • malin

  himla fin bild!

  Jag drömmer om hus på landet mest hela tiden. Vita med röda
  fönsterkarmar, gula och faluröda, med en stor lummig trädgård.
  Rosrabatter och smultronsnår i en närliggande skog. En stor ek på
  framsidan varunder man kan ligga på en picknickfilt och läsa en roman
  eller placera ut bord och loppisfyndade stolar med flaggvimplar som ett
  tak under himlen.
  /www.angelinlace.devote.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar