Annons
Annons

Fel på förra inlägget

Av nån anledning är det något fel på det förra inlägget så det inte går att kommentera eller ens klicka på inlägget. Så jag tänkte att ni gärna får göra det här i stället! Jag älskar ju inredning! Skulle ni vilja se med inredningsinspiration här eller är det något annat ni gärna vill att jag bloggar om?

Annons

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Jeanette

    Helt fantastisk. Jag älskar också inredning! Det gör så himla mycket. Tyvärr är jag lite av en samlare och har alldeles för mycket saker på en för liten ytan. Själv känner jag att jag bara skulle behöva bli lite bättre på det här med sortering och att rensa ut. Men men. . det har ju sin charm också.
    Jag gillade den turkosa dörren och jag skulle kunna tänka mig att den där plantan med frukten mot den väggen eller dörren skulle vara otroligt fint. Dom färgerna bryter ju av varandra så fint tycker jag.
    Sen är jag en sucker för lampskärmar. Sånt gillar jag. Helt kär. Hur ser den ut ovanifrån eller från sidan, vet du det?

  • Va kul att ni gillar inredning som jag! Jag lovar att det blir mer sånt! Jag är dock rätt dålig på att lära ut, trots bildlärare till föräldrar, så får se ifall det blir någon fotokurs! 😉
    kram på er

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar