Annons
Annons

Frågestund

Ni förstår inte hur glad jag blev över era fantastiska kommentarer på förra inlägget! Var faktiskt lite nervös att berätta för er eftersom jag hittills inte brukar skriva så mycket om mitt personliga liv. Jag vill ju främst fokusera på fotografi. Men det är ju svårt att inte hålla sig ibland att berätta…!

Annons


Eftersom ni brukar undra och fråga en hel del och jag brukar vara rätt dålig på att svara så  tänkte jag att ni kan få passa på att ställa frågor nu så lovar jag att svara så gott jag bara kan.

Så passa på nu!

Translation:

You don’t understand how happy I was over your lovely comments on my last post! Was actually a bit nervous to tell you because I usually don’t write so much about my personal life. I first of all want to focus on photography. But it’s hard not to tell sometimes…!

Since you use to wonder and ask question sometimes and I use to be quite bad at responding, I thought that you now can ask me any questions you want, I promise to answer as best I can.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Elisabeth

  Anna, du tar alltid så oerhört vackra bilder! Galet! Mina frågor: Hur träffades du och Joncha? Pratar ni bara franska med varandra? Planerar ni att bo kvar i Frankrike? Och grattis till det kommande barnet 🙂

 • Gabriella

  Hej! Först bara; tack för fina bilder och lycka till med livet och mage och allt! Sen frågan; jag ska på operapremiär här i paris och har fått noga instruktioner om att klä mig ”elegant” och behöver nu köpa en fin klänning, helst vintage, har du något bra tips på var? Och sen fråga två; använder du parfym och vilken?

 • Ida Olsson

  vilka underbart vackra bilder i inlägget under, och grattis! 🙂
  min fråga är varför fotar du analogt? (vad är de som motiverar dig att fota analogt kanske är rätt formulerat) varför inte bara digitalt? är själv analog foto älskare men de är kul att höra andras ”anledningar”

 • Martina

  Har du vetat hela livet att du ville bli fotograf? Hur har du slagit dig fram i den minst sagt hårda branschen? Har du gått några utbildningar osv? Tack så himla mycket för världens bästa fotoblogg! Du är grym! 🙂

 • Jag tycker alltid det är intressant att veta vad folk gör utöver sina yrken, så jag undrar helt enkelt vad du tycker om att göra när du inte plåtar? Och jag är också hemskt nyfiken på om du pratar franska flytande! Tycker du är fantastisk, verkligen. Och grattis återigen till kiddot.
  <3

 • Linnea

  Grattis igen! 😀 När jag såg din blogg för första gången så kändes det lite som om det var bloggen som jag hade letat efter utan att veta om det. I alla fall så undrar jag varför ni flyttade från Stockholm och om ni har planer på att flytta dit igen? Har ni några bebisnamn än? Var graviditeten planerad?
  Tack för en bra blogg!

 • Idala65

  Jag undrar också hur du och Joncha träffades! Hur gammal är Joncha? Tack förr en underbar blogg! Kram 🙂

 • När flyttade du till Paris och när träffade du Joncha? Och hur trivs du i Paris, kan du leva av ditt fotande? ÄLSKAR din blogg, du är helt fantastiskt vacker och duktig. Det är alltså fantastiskt att ha dig både bakom och framför kameran. Puss och kram!

 • Maja

  Redigeringstips för de där alldeles speciella drömska känslorna man får av dina bilder?

  Har du några favoritböcker, i så fall vilken/vilka?

  Vad är det bästa och sämsta med att bo i Paris?

  Hur kom det sig att du blev fotograf?

 • Nadine

  tycker din blogg är fantastisk och läser den nästan varje dag! jag undrar hur det är att bo i paris och om hur det kommer sig att du flyttade dit och sen om du pratar franska och hur mycket i sånt fall? stort grattis till graviditeten, är säker på att du kommer att bli en underbar mamma!

 • Isa

  var framkallar du?

 • Mia

  Hej!

  Jag undrar om du kan leva på ditt fotograferande? Arbetar du med någonting annat vid sidan av?

 • Hur länge har du bott i Paris? var i paris bor du?

 • lina

  Har följt din blogg under en längre tid nu och måste säga att du är en fantastisk inspirationskälla. Jag har själv drömmar om att bli fotograf, om ett år går jag ut gymnasiet och funderar på hur jag ska nå min dröm. Jag undrar hur du har hamnat i den positionen du är idag. Har du gått många utbildningar och i så fall var? Hur får du kontakt med uppdragsgivare eller är de de som kontaktar dig?

  Kram!

 • Karin

  Fantastiskt vackra bilder!! Finns det möjlighet att köpa dina bilder??

 • emma

  Vad är ditt bästa tips på att våga fota mer? Till exempel ute bland människor m.m. Jag känner ofta att ”nej, men nu kanske folk blir besvärade av att jag tar fram kameran” eller ”dem kanske inte vill att jag ska fota”

  Förresten så är du hur cool som helst. Stort grattis till graviditeten. Sjukt vackra bilder. Lycka till o kram!

 • Annika

  Jag har lurat lite på en t-shirt som en kompis till dig hade gjort. Det var ett peacetecken med två nakna människor. Så jäkla snygg! Kom inte till skott då (det var ett tag sedan) men om du minns vilken jag menar finns de till försäljning än?

 • ingrid

  Paris tips. Bästa gata? Bästa bar? Och fik-tipsen var verkligen uppskattade. Mer sådant. Tack!

 • Maria

  Jag undrar om ni tänker bo kvar i Paris nu när ni ska ha barn?

 • Matilda Wachtmeister

  Jättefina bilder!
  Jag undrar hur du får ett sådant gammeldags ljus över dina bilder, är det bara redigering? Vilket program använder du då?
  Eller är det mest beroende på kamera och inställningar? 🙂

 • Linnea

  Hej! Jag undrar om du/ni har några planer på att flytta till Sverige i framtiden?
  Sen undrar jag hur ditt liv ser ut i Paris, har du många svenska vänner där eller hur ser det egentligen ut? Och sen till sist undrar jag om du alltid har drömt om att bli fotograf, eller hade du andra planer?

 • Ingrid Ribelli

  Bilderna på dig och din man är så vackra att det nästan gör ont.

  Kram

  Ingrid

 • Sanna

  Hur ser en vanlig dag ut för dig?
  Vad jobbar Joncha med?
  Kommer ni att stanna i Paris?

  Tack för alla fina foton du delar med dig av! 🙂

 • Vad är hemligheten i din bildredigering, använder du photoshop?
  Jag har snart gått klart foto A och ska börja foto B, har börjat lägga upp resultaten till några utav min bilduppgifter på bloggen nu och skulle bli superglad om du ville ge lite feedback. Konstruktiv kritik uppskattas mycket då jag står ganska så mycket på egen hand så är det svårt att utvecklas. Har börjat hitta bland funktionerna i kameran mer och mer man tips skulle ändå vara bra.
  Tack på förhand! Du är awesome.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar