Annons
Annons

Fur

Ni anar inte hur mycket era fina kommentarer i förra inlägget betyder. Om jag lyckas inspirera andra har jag kommit en bra bit på väg mot mina drömmars mål.
Tack finaste ni att ni finns och följer mitt fotograferande i mina upp och ned gångar.

Annons

”When we are angry or depressed in our creativity, we have misplaced our power. We have allowed someone else to determine our worth, and then we are angry at being undervalued.”

Julia Margaret Cameron

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Emilia

  Du är magisk med dina fotografier!

 • S

  Åh Anna, om du bara visste hur många bilder jag sparat av dig i min privata mapp konst. Har följt dig i många år sen myspace tiden, har t.o.m. varit hemma hos dig och fred på fest för många år sen (med en Tia-fullis till pojkvän). Har alltid beundrat dig och dina bilder. Jag tror, att som kreativ människa har en dippar och sen poff en dag så har en känlsan i sig igen. Så fungerar jag med musiken, och då tror jag att stressen att ”hitta känslan igen” sätter käppar i hjulet på en gång. För mig fungerar det att landa i att ”Okej, nu känner jag såhär. Men kanske inte imorgon!” Glöm aldrig att DU är unik. (På riktigt, ingen gör det du gör, som du).

 • irmelin.

  Anna, din blogg har gjort en karg engelsk vinter vackrare och definitivt mer inspirerad. genom dina bilder har jag låtit mig våga känna romantik, fundera kring mystik och vår samtida relation till kvinnokroppen. vintern var lång men nu är det vår.

 • matilda

  Du inspirerar alltid mig! Dina bilder gör att jag vill fortsätta vara kreativ, alltid!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar