Annons
Annons

Home for Christmas

Nu har jag lämnat  julen i Paris för att komma hem till vinterlandet i norr! Men även i Paris är det julstämning. Medans snön föll utanför blev jag bjuden på julfest hos Helena. Med hembakta  pepparkakor, lussekatter och marsipanfigurer. En smakretare inför de två veckor jag ska tillbringa hemma.

Annons


© Anna  Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • så underbara bilder! God jul å grattis på födelsedagen :))

 • God Jul!

  Varma och mysiga bilder ♥

  Hoppas du får en jätte fin Julhelg.

 • Hej , måste bara säga att jag älskar dina bilder ! Har en fråga bara , hur är det att bo i Paris? Vad jobbar du med där ? och hur fick ni tag på eran fina lägenhet?
  Är lite smått förälskad i Paris och hoppas kunna flytta dit när jag går ut skolan. Hela staden känns så kreativ och inspirerande , och är det verkligen så sjukt underbart som jag tror det är ??? ha de bäst 🙂

 • Hjälp vilka underbara bilder,
  nu ska jag rota igenom hela din blogg för att se med vad du tar dom underbara bilderna 🙂

 • Helena

  Gud sa mysigt! Hoppas du hade en fin julafton och fodelsedag i Sverige! Puss pa dig sa ses vi forhoppningsvis i Parran nar du ar tillbaka!

 • annam

  Rebecca, Paris är en fantastisk stad som har så mycket att erbjuda. Det är tufft och man måste ha en del skinn på näsan men efter några månader är det absolut värt det. Jag har jobbat drygt två månader på American Apparel, det var lättare att få jobb där när man inte pratar franska, (som jag tyvärr inte gör än!). Men nu har jag slutat och nu ska jag mest freelanca som fotograf och kanske bara ta nåt litet extra jobb. Eftersom det är dyrt att bo i Paris. Lägenheten fick vi genom hemsidan http://www.seloger.com. Där kan man hyra lägenheter genom agenturer.
  Lycka till!!!

  Helena, ja det har jag verkligen, hoppas resan gick bra hem och att du har det underbart! Vi ses absolut i Paris i januari! Puss och god jul allihopa!! /Anna

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar