Annons
Annons

Inspiration Eugenio Recuenco

Jag tänkte jag ska göra några inlägg om mina favorit fotografer så ni kan se lite vad som inspirerar mig. Jag börjar med en spansk fotograf som heter Eugenio Recuenco. Hans bilder är väldigt filmiska med fantastiskt ljus och är ofta välfigt detaljrika. Har inspireras själv av historiska målningar som man lätt kan se. Honom skulle jag hemskt gärna vilja träffa bara för att få se hur han bygger upp sina miljöer och förverkligar sina kreativa idéer!

Annons

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Anna. Jag hittade precis din blogg, och har nu bläddrat sida efter sida med en enda känsla i kroppen: WOW!

    Du är så otroligt duktig. Kan inte bli kvitt känslan i kroppen som infinner sig när jag tittar igenom dina fotografier. Så himla fina. Lycka till i framtiden. Du har en ny trogen läsare.

    /Stina.

  • annam

    Tack Stina! Vad glad jag blir! Välkommen till min värld! Anna

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar