Annons
Annons

Italien hits and cigarettes

I dag är en sån där dag då jag jobbar från soffan, lyssnar på Italienska hits från 50 talet, drömmer om att bila mot havet på Italienska snirkliga små vägar och dricker fint bubbligt vin. Om jag kunde skulle jag tända en cigarett och blicka ut över de Parisiska takåsarna men då jag varken röker eller har någon utsikt från fönstret överlåter jag det till fransmännen. Ingen kan ju röka som dom. Jag nöjer mig med att fota dom i stället.

Annons


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Vitcoq

  Pieeeeeeeeerrrrrrrrrrrrre !!!!!!!!

 • Ingrid

  Du byter inte ut din man nu va?

 • Inte en chans! 🙂
  /A

 • z

  kanske vill du lägga ut en playlist på de där låtarna:)? det skulle jag gilla! fransk musik gillas också, om du skulle ha en sådan med vill säga:).

 • i almost feel like smoking…. anna your photography is breathtaking, truly stunningly beautiful. mady x

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar