Annons
Annons

Jag säljer min jätte stora plast kristallkrona!

Jag har kommit fram till att jag inte kan spara på allt. Önskar dock att jag hade möjligheten! Men då måste jag nog skaffa mig ett gigantiskt hus först. Nu måste jag i allafall göra mig av med min fina stora plast kristallkrona som jag hade hängandes i min butik La Principessa på Södermalm i 5 år. Så jag tänkte ni skulle få chansen att buda på den. Högsta bud vinner såklart! Den är dryga en och en halv meter hög och har tappat några ”kristaller” men jag har nämligen en till likadan lampa fast hälften så stor som man får på köpet, så är man lite pysslig så kan man lätt fixa till den. Enda kruxet är att den finns just nu i Sundsvall. Så det bästa är om man kan hämta dom där då de är rätt sköra att skicka. Men visst är den fin! Nypriset låg på 3000:-. Budgivningen går ut om 1 vecka den 22 augusti. Först till kvarn! 🙂

Annons


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)


Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Andrea

  Ok, jag sätter 500 och hoppas på tur..Tjing och tack för bra blogg..Andrea

 • Daniel

  bjuder 250kr för din kristallkrona, [email protected]

 • Hej alla! hade lite problem med kommentarerna men nu är allt som det ska! Är det nån som fortfarande är intresserad? högsta bud är nu 500:-

 • Sara_nermansdotter

  Är den såld?

 • Sandraahlinder

  Hejsan!

  Är den såld? Bjuder annars 1000:- och kan hämta den idag. Vart har du köpt den annars?

  Mvh Sandra
  [email protected]

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar