Annons
Annons

Jag skulle vilja ha…


en lång skir kjol…

antika franar och en lång virkad klänning…

Thunderbird halsband…

kofta från Monki…

leggings från Spell design

träskor…

ett tunnt oversize linne…

blommiga siden och sammets kimonos med fransar…

toppar från Spell design

en lång  bomullskjol…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Terese_matsson

  Jag såg dig på Ica i Kvissleby i somras och la märke till dina fina kläder och din slarvigt snygga frisyr. Jag visste inte då att du bloggade för Elle, men det känns ju sjävlklart på något sätt. Inte varje dag man lägger en kvinna från Ica (I Kvissleby!!) på minnet! =D Kram /Terese

  • Anna Malmberg

   Hej Therese!
   Åh va kul, tack! Mina föräldrar bor i närheten av Kvissle så det händer att jag åker till Ica där ibland. Senast i söndags faktiskt, då vi köpte med massa svenska saker som inte finns i Paris. 🙂
   Säg gärna hej nästa gång!
   kram
   Anna

 • Hej Terese!
  Åh va kul, tack! Mina föräldrar bor i närheten av Kvissle så det händer att jag åker till Ica där ibland. Senast i söndags faktiskt, då vi köpte med massa svenska saker som inte finns i Paris. 🙂
  Säg gärna hej nästa gång!
  kram
  Anna

  Gilla Svara

 • Jag gillar verkligen det där halsbandet!

 • emmylou

  Hej, jag har en fråga om ett kameraobjektiv, och kom genast att tänka på dig, dina bilder är så magiskt fina, oavsett kategori, man tappar liksom andan lite, så vem bättre att be om råd?
  Objektivet gäller ett billigt (299) från Holga, 60/8,0 som ska ge ”holga kvalitet” till mina bilder. Låter som en kul grej, men det finns kanske ett program där man kan ge fotona samma effekt? Utan att ”förstör” originalbilden?
  Jag tänker att det kan vara ett kul objektiv att ha till vardags, för det lär inte passa bra att ha till fester, där ljuset är sämre.
  Vore jättesnällt om du ville svara!
  Kram

  • Hej Emmylou!
   Vilket underbart namn du har!! jag har ett sånt objektiv och tycker absolut du ska prova det! Det är skoj och man behöver ju inte jobba så mycket i photoshop då. Men som du säger, det passar ju bäst dagtid eftersom det har begrändsad ljuskänslighet.
   Lycka till! kram Anna

 • Petra_lundkvist

  Först tack för en inspirerande blog! Jag har varit på jakt efter dessa kimonos med fransar ett tag, vet du vart dessa kommer ifrån? Vad märket heter? Vore världens lyckligaste om du kan hjälpa mig..
  /Petra

 • hej! vart kommer skorna ifrån? VILL HA!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar