Annons
Annons

Julklappstips

Nu kan man köpa en del av mina bilder som fine art prints och på canvas på  Society6 som är ett web galleri med konstnärer från hela världen.

Man kan även beställa personliga Iphone  och Ipad skal, finns även som klistermärken till Iphone och till och med kuddfodral till väldigt bra priser.  Kika in HÄR, jag lovar att man blir fast när man bläddrar runt bland alla deras bilder!

AnnonsLäs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Katarina

  Åh, vilka fina. Speciellt den sista med svanarna! Det här måste jag kolla närmare på!!

 • Beundrarinna

  Åh, vad roligt! Har tänkt flera gånger att jag skulle skriva en kommentar och fråga om du inte tänkte trycka upp några av dina bilder som affischer och så kommer det här… Skoj! 🙂

 • Eleonor

  Äntligen, beställer när lönen kommer:)

 • Fina!

 • Eleonor

  Nu har jag köpt en tavla och ett kuddfodral åhh vad jag längtar tills de komme kommer passa perfekt hemma hos mig, Ellis

 • Jeanette

  Va roligt att det går så bra för dig! Jag har försvunnit lite från bloggvärlden och har nog glömt hur mycket jag tyckte om att kika in här, glömt hur mycket du inspirerar och får drömmar att verka lite mer möjliga.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar