Annons
Annons

Konsert och svullna fötter

Usch vad tiden går snabbt. Jag vill bara trycka på pause och njuta av varje sekund i denna stad. Men det är så svårt att hinna med allt när man vill göra så mycket och hinna träffa alla som jag har saknat under de få dagar jag är här.

Annons


Men den första anledningen till att vi är här är att JonCha fick Justice biljetter av mig när han fyllde år. Så efter en solig dag på Söder ska vi bege oss till Annexet i kväll.
Om ni råkar vara där och ser någon som sitter och gnider sina fötter på en stol i ett hörn är det nog jag. Graviditeten har nämligen satt sig i mina fötter och jag behöver minst två personer till att få på och av mina favorit skor för tillfället.
Så kom och säg hej i sånna fall!

© Anna  Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar