Annons
Annons

Les filles electriques


© Anna  Malmberg

I dag har jag inte lyckats komma ut i solskenet än. Jobbar med bilder från en plåtning jag gjorde med tvåmanna bandet Billie för ett par veckor sen. Den sista bilden tog jag för några år sen och nu är det dags för nya pressbilder som ni snart ska få se. Men snart ska jag nog gå ut och njuta av den svenska sommaren jag med!

Annons

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Kerstin

    Skippa cigaretterna!’tillräckligt bra utan.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar