Annons
Annons

let me be your one light

För några veckor sedan spelade jag ”Blue Moon” med Kendal Johansson på repeat om och om igen, så där som jag alltid gör med låter jag älskar. Nu har den totalt fastnat och går bokstavligt talat på repeat i mitt huvud. Men det gör ju inget då jag aldrig kommer tröttna på den. Men det skulle ju underlätta om jag lärde mig hela texten nångång, hm…

Annons

Här är iallafall låten med en fantastisk video:

Lyssna och njut! (Och tack Kajsa för att du tipsade mig om den!)

httpv://www.youtube.com/watch?v=0TPAceeMM6A

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Amandawallin

  Åh den låten var helt fantastiskt bra. Kan du inte tipsa mer om musik? Alt. dela en lista på spotify?

 • Har du någon aning om hur stolt jag är över att få vara med i samma utställning som min favoritfotograf. Hur liten den än må kännas så är det en otroligt fin känsla! Jag är superglad att dom tog med din bild till utställningen 😀 Det var den första bilden jag såg när jag kom upp dit.

 • Så galet bra alltså <3

 • Julia

  Tack Anna! Tack för tipset, tack för att du skriver & lägger upp foton. Och du har så rätt i att ”Paris faktiskt är underbart när man mår bra.” därför behövde jag precis en låt som denna just nu, för Paris och jag är inte överens. Tack

 • fiffisen

  Och nu lyssnar jag också på den sisådär en hundra gånger i rad! =) Låten är så kort och man vill bara ha mer! /Sofie

 • http://luksengard.wordpress.com/2012/06/05/writing/

  1. What inspires you? 2. Where do you go when you want to be alone and think? 3. What makes you happy? 4. What makes you sad? 5. What is your secret dream or goal? 6. How would your dream place look? 7. Where are you in 10 years from now? 8. What was in your thoughts 5 years ago? 9. What language do you wish you spoke? 10. What is your favorite place on earth? 11. What is your favorite quote?

  🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar