Annons
Annons

Life goes on!

En vecka har redan gått sen Sonny Lou kom till världen.
Det är märkligt hur snabbt saker förändras.
Plötsligt har magen och min svullna kropp försvunnit och jag kan lätt sätta på mig skorna själv, ha kjol och kunna andas normalt igen.

Annons

Det är imponerande att även  efter ett kejsarsnitt hur snabbt kroppen läker och återställer sig. Då jag fick en infektion i livmodern, ingen vet fortfarande hur och varför, och kom in till sjukhuset med hög feber och frossa  fanns det inget annat val än att plocka ut vår lille pojke tre veckor förtidigt.

Så några dagar sängliggandes och transporterandes i rullstol till att åtta dagar senare kunna röra sig fritt och knappt ha någon smärta kvar. Det är verkligen mer än jag förväntat mig och jag imponeras över kroppens snabba läknings process.

Jag gick igenom graviditeten rätt lätt, men saknar den verkligen inte det minsta. Nu njuter jag bara av vår lilla prins och att börja känna mig mer normal igen.

Trots tröttheten som sitter i mina ögonlock och som börjar bita sig fast i min benstomme, glöms den lätt bort när jag vilar ögonen på denna pyttelilla varelse.

© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Filippa_malmberg

  gud vad jag älskar dig Anna!

 • Ellinor

  Anna! Du är bäst! <3

 • Ida

  Kära du vad skönt att höra att du läkt så snabbt:) Kan bara säga att ju mer dom växer destå mer växer kärleken! Den är obeskrivlig stark eller hur:) Puss på dig!!

 • Vad härligt att höra att du mår bra och att allting gått så hima bra. Puss & Kram

 • Anonym

  la vie est belle..grattis till er o le petit prince !
  ♥ din blogg

 • Du verkar vara
  en väldigt fin människa !
  allt gott till Dig & lilla familjen,
  ~ vackra bilder. alltid.

 • Åh så galet vacker du är och så skönt att allt har gått bra!

 • Zara Wimark

  Grattis och jag önskar er all lycka i framtiden! <3

 • Jenny olofsson

  Så härligt att höra att allt är väl! Jag önskar er all lycka <3

 • Vacker som alltid. Skönt att höra att läkningsprocessen gått bra även fast det var jobbigt. Hoppas du får sova om kvällarna också. Jag har fått höra att man ska passa på att sova när bebisen sover eftersom man aldrig vet om de håller en uppe hela natten så det hoppas jag att du får göra. 🙂

  Massa lyckokramar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar