Annons
Annons

Little Fashion Gallery winter 2012

Nu har det blivit segt med blogginläggen på sistone. Jag sitter med ton av bilder att retuchera så jag har inte riktigt hunnit med mig. Jag tänkte visa några bilder från kampanjbilderna för Little Fashion Gallery som jag tog timmarna innan Sonny Lou kom till världen.

Annons

Bilden med den vita barnstolen var den sista jag tog innan jag åkte in till BB med 40 graders feber och feberfrossa. Man kan ana en viss oskärpa eftersom frossan fick kameran att skaka i mina händer. Så det var ju rätt roligt när de valde ut den bilden ändå.© Anna Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • åh vad fint

 • Ojsan du jobbade minsann in i det sista:)

 • Helt fantastiska bilder!!

 • Sanctuary houseofbliss

  These have to be the most charming, beautiful, atmospheric kids campaign pictures I can even remember. You’ve done an amazing job and I think I’ll have to come and stare at these again&again.
  x

 • Galet vackert som alltid!

 • Tack så jätte mycket för feedbacken på mina bilder. Det betyder verkligen jättemycket för mig.

  De här bilderna är helt sagolika. Det kändes lite som att se bilder från en väldigt konstnärsmässig film.
  Sen vill jag även inflika att bero på suddigheten att du nämnde vid något tillfälle att man inte ska vara rädd för att ta lite oskarpa bilder. (Jag kan förstå att det kanske är lite annorlunda om det är till en kampanj) men vill ändå säga att det fick mig att våga prova lite nytt. 🙂
  Du är en fantastisk inspiration på många vis och det hoppas jag att du vet!

  • Anna Malmberg

   Tack fina Jeanette!

 • Så underbara bilder!

 • emma-klara

  oh, du är en sådan inspirationskälla!

 • Sofia

  vilken vacker blogg du har!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar