Annons
Annons

L’Objet qui parle

Att kliva över tröskeln till L’Objet qui parle är som att komma tillbaka till en svunnen barndom eller som att ha gått vilse på en gammal övergiven förfaders vind. Där skrämmande men fascinerande varelser dyker upp i varje hörn. Trots de få kvadratmetrar butiken rymmer, kan man lätt bli kvar därinne in en evighet. Kanske är den dess mystiska atmosfär som gör att tiden stannar.

Annons


© Anna  Malmberg

86, rue des Martyrs, 75018 Paris. Öppettider måndag till lördag 13h till 19.30h

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Han känner ju jag! Jobbade i vintage-butiken precis bredvid! Hoppas allt är bra, kramar!

 • Vlken fantastisk butik, den hade jag mer än gärna besökt!!

 • Linnea

  Hej! Ville bara säga att du tar så fantastiska och inspirerande foton! Vore intressant att få veta vilka kameror du brukar använda? Sedan har jag en helt annan fråga. Tycker att din hårfärg är sjukt fin. Färgar du själv eller går du till frisören?
  Kram!

 • annam

  Hej Linnea! Det är många som undrar vad för kameror jag använder så jag har tänkt att jag ska göra ett inlägg om det snart!
  Jag går mycket sällan till frisören, har alltid färgat själv. Brukar använda lite olika men oftast en pärlemorfärg som tar bort gula toner.
  kram!!

 • Vilken otroligt mysig butik! Dit vill jag åka! Kram

 • Hej Linnea!
  Jag har läst din blogg ett tag och jag tycker du är jättebegåvad och duktig på att fotografera. Du fångar så fina stämningar i dina bilder. De känns väldigt värmande och mänskiga. Gillade speciellt dina stileben i detta inlägget. Tack för mycket fin inspiration!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar