Annons
Annons

Lonely Boy

Jag bara måste visa världens bästa video och låt som gör mig så himla glad! Kommer nog att spela den varje morron för ett tag framöver. ”Lonely Boy” med The Black Keys ger mig så mycket energi att det både finns kvar och blir över. Längtar tills nya skivan släpps! Vad tycker ni, är han inte fantastisk?!

Annons

Se videon här!

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Nicole

    Alltså, Black keys är mitt absoluta favvoband och när jag såg denna så beställde jag och min kille en resa till Berlin och deras spelning på en gång 🙂 Det är andra gången nu som vi åker land och rike för att se dem och jag känner mig som en pojkbands-idol 🙂 De spelar i Paris 25 januari!

  • Åh va kul! Ja jag måste köpa biljetter jag med till spelningen i Paris!!

  • Jag var på den mest episka Halloweenfesten i helgen och tänkte lite på dig när jag var där. Det var en väldigt gotisk inredning, blodpåsar med vin i en skål och alla var så galet fint utklädda. Bilder finns på min blogg om du är nyfiken. En av mina favoritgrejer var att det fanns shots inne på toaletten och en bokhylla som gick från golv till tak klätt i spindelnät. Dom hade även en tavla med ett läskigt barn som såg snäll ut i en vinkel och demonisk i en annan. Oh, det fanns även en vattenmelon karvad till en hjärna. Mycket imponerande måste jag säga! 🙂 Har du varit på någon Halloweenfest?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar