Annons
Annons

Looking for a timeless model

I förra inlägget skrev jag att jag är på jakt efter en modell till ett foto projekt i huset nedan och även till andra projekt! Nu har jag samlat på mig några inspirations bilder så ni ser vad jag är ute efter. Jag letar efter ett tidlöst kvinnligt utseende med långt hår, du behöver inte vara modell sen tidigare men gärna lite vana framför kameran. Känner du igen dig  eller känner någon som du tror skulle passa skicka en länk med bilder nedan eller maila mig på [email protected]. Letar även efter en stylist med smak för tidlöshet, sekelskift och vintage som har lust att göra en fantastisk plåtning i ett helt underbart gammalt hus!

Annons


övre bild till vänster Cristina Zavalloni, undre bild, bild till höger foto Jamie Nelson


stillbild från Luc Bessons film Adèle and the Secret of the Mummy


vänster bild Eugenio Recuenco, översta högra bilden David Hamilton, undre okänd.


Paolo Roversi


övre vänstra bilden Daria Halprin, undre och högra okänd


stillbild från filmen Henry & June, mycket sevärd film föresten!


övre vänsta bilden Hannah Metz, undre okänd och till höger Paolo Roversi

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)


Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Hej fina Anna! Kanske skulle jag passa till din fotografering, jag har en del erfarenhet av modellande. Kika gärna mina bilder här på min blogg. Skulle vara sjukt kul att få bli fotad av dig. Jag älskar att stå framför kameran.

  http://headlinehoney.devote.se/blogs/12055881/bilder-paa-mig-.htm

  Jag är en lång tjej. 182 cm. Jag skulle bli super glad om du mailade mig efter du kikat på bilderna och bara sa tack eller nej tack. Mitt hår är inte riktigt så långt som du önskar tror jag men det är lite nedanför axlarna nu.

  Ha en fin kväll! / Stina

 • Jeanette

  Vet inte hur bra det funkar att skicka länkar men jag om jag skulle rekommendera någon så är det min vän Gabrielle.

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.426522724156.207628.595114156&type=1

  Hon gör sig väldigt bra på bild och har nog en del vana framför kameran.
  Sen har jag en till vän som är tidlöst vacker. Men hon har kort hår.

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.425552182042.202177.527397042&type=1

  Sen vet jag inte alls om intresse finns eller inte. Men de skulle säkert bli smickrade av att bli frågade. Båda tycker om att vara med på bild väldigt mycket vet jag 🙂

 • Vilka underbara bilder du har hittat. Finast är nog den tredje från toppen (den stora).

 • Freja

  har ganska långt hår, ungefär till revbenen, men är ganska kort och har nog tyvärr inte ett så klassiskt utseende. har en vän med ännu längre, spikrakt, hår och är precis lika kort som jag är. hon har nog ett mer ”klassiskt” utseende, kan dock inte garantera att hon är intresserad…

 • Freja, skicka gärna några länkar på er!

 • Anita

  Min dotter skulle kanske kunna vara intressant? Brunett med mellanlångt hår, 181 cm lång… Kika in på hennes blogg, du får nog bläddra lite för att få fram bilder men ändå. http://fallaway.blogg.se

 • Freja

  http://www.flickr.com/photos/yesabsatively/6111455149/in/photostream

  http://www.flickr.com/photos/yesabsatively/6112002046/in/photostream

  första länken visar en bild på mig, och den andra länken visar en bild på min kompis (syns inte på bilden, men hon har lite längre hår än vad jag har, rakt och med en något utväxt lugg, vi är lika långa, dvs något över 1,60. kan dock inte garantera att hon skulle vara intresserad om det vore aktuellt, har inte frågat)

 • Kanske inte till just detta sammanhang, men den här bruttan … till ett annat tema. Hon är ca 1,80, ödmjuk, enkel, snygg som ba den. http://ulla-marie.blogspot.com/2011/08/cajsa-edsbyns-topmodel.html 18 år tror jag …

 • Cecilia

  Jag tror att min kompis Tess skulle passa så bra!
  http://tesscameron.blogg.se/

  /Cecilia

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar