Annons
Annons

Looking for models

En vecka kvar till julafton. Mycket att fixa innan då vi åker i väg, en vecka tilll JonChas familj. Kommer vara märkligt att inte fira en vit jul där hemma. Är allt för nostalgisk & hemmakär men det är bra med förändringar också försöker jag intala mig.
Hur ska ni fira jul? 

Annons

Bilderna på Nazanin är snart klara. Visar några stycken för er nu. Hoppas att ni gillar dom.

Nu värker ryggen och tröttheten börjar komma krypandes så jag ska nog krypa ner i sängen och drömma om olika fotoprojekt jag vill göra.

Jag letar alltid nya ansikten att fotografera & är ständigt på jakt efter en musa. Så om du bor i Paris eller någonstans i Sverige & känner dig rätt bekväm framför kameran & skulle vilja bli fotograferad av mig, tveka inte att skicka nytagna bilder och några rader om dig själv.

Ser fram emot att höra av dig!

Sov så gott så länge
kramar

© Anna Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • frida

    Den första bilden var verkligen alldeles magiskt fin!

  • Miriam

    otroligt fina bilder!
    jag bor i oslo & jobbar, men øver jul får jag ledigt hela fyra dagar, så då ska jag hem till familjen och alla gamla kompisar och fira en hejdundrandes jul med snøbollskrig, presentøppning och fint folk. jag tycker julen ær den bæsta tiden på året, vit eller inte 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar