Annons
Annons

Loppisfynd från Värmland

Senaste året har jag ränt runt på otaliga loppmarknader i Paris för att hitta personliga fynd till vårat hem. Mycket för att kunna göra mig hemmastadd och inte längta hem allt för mycket. Sen är ju loppmarknader bland det bästa jag vet! Så när vi var i Värmand i början på veckan åkte vi på en liten loppisrunda. Där kryllar det nämligen av loppisskyltar utefter landsvägarna till min stora lycka.
Här är våra fynd.

Annons


En turkos guldig vacker bricka


En hel del porslin till min framtida lilla samling av tallrikar, helst med fågelmotiv.


En kantstött Gustavsberg


En liten kanin som en dag kommer få ändra färg.


Frukostskålar


En liten röd oäkta matta


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Sjukt söta och fina grejer!! Svårt att hitta sånt i stockholm…

 • oj, vilken fina fynd!! jag tycker om alla om dem 😀

 • Gud så fina bilder…. Loppisfynden var ju fantastiska=)

 • Otroligt vackert porslin du hittat! Brickan ser också jättefin ut! Och jag måste säga att blått klär den lilla kaninen utmärkt 😉

 • Hej!
  Första gången här! Jag har precis som du snurrat runt på loppisar i Värmland, inte i sommar, men i höstas och ja, det fanns en hel del roliga loppisar där uppe i ”skogarna”!=))

  Tallriken med fågeln är ju bara hur söt som helst!

  Kram Camilla

 • Hej Anna, din blog är så fin. Har följt den ett tag. Allt du rör vid verkar bli magiskt. La Principessa och alla fina bilder. Har fortfarande kvar mitt linne därifrån :).

  ville säga hej och inte forsätta bara stalka. ♥

 • åh. Den. där. turkosa. brickan. åh!

 • Jag fullkomligt älskar första bilden med brickan och glasen, jag gillar att de är lite sådär rosa skimrande. Själv är jag nämligen på jakt efter glas. Har dock varit lite dålig med att gå på loppis.

 • Gud så fina!! =) Speciellt tallrikarna på sista bilden!

 • Hej! Jag kommenterade ett inlägg från maj men är osäker på om det blev något… Det jag ville säga var i alla fall: Fantastiskt fin blogg! Och vad gäller loppisfynden så är de nästan otäckt lika mina fynd därhemma.. Älskar såna brickor, har två olika varianter. Och tallrikarna… Ser ut som om du varit hemma hos mig och rivit i skåpen 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar