Annons
Annons

Love in Paris

Just nu sitter jag på ett hotellrum i Malmö. Dimman hänger tät över Central Stationen utanför fönstret, men det spås bli en lika varm dag i dag som det var i går.
I går åkte jag ut på den Skånska landsbygden och fotade ett fantastiskt fint och mysigt bohemiskt bröllop. Ett sånt som man själv  skulle vilja ha om man nu skulle gå och gifta sig en dag.
Jag hade svårt att slita mig därifrån trots att arbetstimmarna tagit slut. Men när allt är så vackert, alla så trevliga och maten och vinet så gott, varför ska man då gå hem…

Annons

I dag flyger jag iallafall tillbaka till Paris och på tisdag börjar min semester. Men först ska jag upptäcka Malmö lite mer och sen försöka hinna redigera hundratals bilder från igår.

För några veckor sedan tog jag bröllopsbilderna på ett annat Skånskt par som gifte sig i Sverige men åkte på bröllopsweekend till Paris. Jag tänkte dela med mig av några av bilderna till er.
 

© Anna Malmberg

Tusen tack till Moa & Johan! all kärlek till er och hoppas vi ses igen!

 

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • josefine

    Vilka fantastiska bilder Anna! Och TACK för att du förevigade min systers bröllop i lördags, så otroligt trevligt att du var där. Ta hand om dig och familjen i Paris! /josefine

  • Malin

    Underbara bilder, som vanligt! Får man fråga ungefär vad det kostar att anlita dig för en liknande fotografering och efterarbete?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar