Annons
Annons

Mina första fotografier

Nu är vi hemma igen efter ett dygn på slottsgård. Det var verkligen en upplevelse! Ska framkalla rullarna i dag och försöka klippa ihop en liten film därifrån. Så snart ska jag dela med mig det till er! Men tänkte jag skulle visa mina allra första tagna fotografier först. De föreställer mina föräldrar och jag var nog knappt ett par år. Jag började tidigt alltså!

Annons


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • vad fina! när jag snodde kameran när jag var liten fick jag aldrig med något på bild 😉 hade antingen fingret för eller siktade helt fel så att jag bara fick med mark eller himmel… 😉

  • Kerstin Malmberg

    Föräldrarna skickar kramar från Juniskär till Paris.

  • Hej! Du tar så himla fina bilder tycker jag! Jag undrar om det är ok att låna bilder av dig och visa p sin egen blogg om man länkar och anger källa? Jag skulle vilja använda ett par av dina vackra bilder från Mes Dames i ett inspirationsinlägg om sensommar. ..

  • Hej Lisa Marie, självklart går det bra!

    Puss på er mina kära föräldrar!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar