Annons
Annons

New temporary mail adress!

Min mail är för tillfället blockerad sedan 1 vecka tillbaka pga ett virus. Så alla som vill och behöver kontakta mig maila mig på min nya temporära mailadress [email protected].


© Anna  Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Åh, nu har äntligen boken blivit klar och jag snart ska den skickas hem till mig! 😀
  Jag kan inte förstå att min lilla novell är med i en bok som står i en liten söt butik nere i Göteborg. Det känns helt fantastiskt! ( http://omkarlek.com/ )

  Jag ville mest dela med mig lite av glädjen och säga att jag saknar dina bilder jätte mycket. Det var ett tag sen nu. Har du något fint projekt på gång? 🙂

 • annam

  Grattis Jeanette! vad underbart!!
  Jag har jobbat så mycket och kommit hem sena kvällar så tiden har inte funnits att vare sig fota eller uppdatera bloggen. Men nu är jag fri. Jag sa upp mig för nu vill jag bara fota och uppleva mitt Paris!
  Anna

 • Åh, så härligt! Jag har också sagt upp mig.
  Jag har bestämt mig att fem år får vara nog. Nu är det dags att komplettera lite studier och komma på vad som händer här näst. Jag ska gå ett år komvux och tänkte faktiskt plugga Franska under andra terminen och kanske även någon skrivkurs. Kommer bli hur spännande som helst.

  Det låter helt fantastiskt! Om jag åker till Paris någon gång och ser dig promenera längs gatan så ska jag vinka.

 • Åh, så härligt! Jag har också sagt upp mig.
  Jag har bestämt mig att fem år får vara nog. Nu är det dags att komplettera lite studier och komma på vad som händer här näst. Jag ska gå ett år komvux och tänkte faktiskt plugga Franska under andra terminen och kanske även någon skrivkurs. Kommer bli hur spännande som helst.

  Det låter helt fantastiskt! Om jag åker till Paris någon gång och ser dig promenera längs gatan så ska jag vinka.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar