Annons
Annons

Övernattning i Versailles

Jag klev upp tidigt i dag. När det fortfarande var mörkt ute och mina pojkar fortfarande sov. Jag svepte in mig i min långa kimono som jag sydde här om dan och värmde mig med en kopp te. Sen satte jag mig för att redigera bilder. Jag har många många bilder som måste bli klara snart.

Annons

Men dagarna går så snabbt med en liten bebis och för att bättra på min jobb stress så la Bridge av i fredags. Programmet som jag redigerar raw filerna i, och jag försökte lära mig Lightroom i all hast, men det slutade bara med att jag svor och kastade mig på sängen i frustration. Just nu måste jag redigera från Jonchas dator som av någon anledning accepterar Bridge, men som istället Photoshop krånglar med. Så det går inte så snabbt för tillfället…

Nu sitter en varm och trött Sonny Lou i min famn och jag spelar min nya kärlek ”Exitmusic” på hög hög volym och tänker tillbaka på helgen då vi hälsade på i Versailles hos våra fina vänner Mia och Jean Baptiste.


Det var nog det kallaste dagen på väldigt länge.

Vi blev bjudna på lunch i deras nya fina lägenhet.Tiden flög i väg och vi hade så roligt att vi inte ville åka hem. Så vi sov kvar.

På söndagen var det vintertid och vi tre vaknade upp tidigare än vanligt och smög ut i den soliga med kalla morgonen.


Pendeltåget hemmåt var fint inrett som Ludvig XIV bibliotek och solen strålade in medans vi åt våra croissanter. Det var en fin början på dan och skönt att för en gångs skull vakna och gå ut så tidigt. Det är inte likt oss.© Anna Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Hej!
    Camera Raw finn för Photoshop med (kan bero på vilken version du har av photoshop iofs), normalt sett ska du kunna retuschera med Camera Raw direkt i Photoshop utan varken Lightroom eller Bridge.

    Finns också ett tillägg som du kan ladda ner så att du kan se bildfilerna som miniatyrer på datorn (som om det vore fotat i JPG) fastän de är i RAW. Fast det kanske du redan har laddat ner!

  • SÅ fint, anna. skulle ønska du hadde mykje større bilder på bloggen din. <3

  • så fint

  • jättefint!

  • Hej! Your life looks wonderful Anna with your two boys and beautiful friends. My love recently finished with me and my heart feels so heavy but I hope that one day I will have what you have. Bon mercredi à vous et merci d’avoir fait partager ces beaux photos! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar