Annons
Annons

Paolo Roversi

En av mina favorit fotografer heter Paolo Roversi. Född i Italien men bor och arbetar här i Paris. Han har medverkar i många reklamkampanjer och i de största modemagasinen.Jag älskar att betrakta hans råa bilder med dess bleka toner. Han använder sig främst av storformat 8×10 Deardorff and 8×10 Polaroid. Det är rena drömmen att arbeta som han gör, att en dag skippa digitalt helt och hållet, gå tillbaka till rötterna av fotografin där jag började. I allafall kommer jag att få möta denne store man på söndag den 11 juli, då jag ska medverka i en workshop som han kommer hålla i på fotofestivalen Rencontres d’Arles i södra Frankrike! berättar mer efter det, men först kan ni få njuta av några av hans verk.

Annons


Paolo Roversi

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Sara

    Inspirerande.. Älskar stilen på bilderna.. och din blogg i övrigt. Du är sjukt duktig!

  • CJ

    Love these!

  • Ann

    I heart Paolo ocksa. Fantastisk trollkarl – lyckas skapa sagoliknande portratt pa kvinnor utan att trassla in sig i den feminina passiviteten som sa manga andra gor.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar